Flag

Křehká srdíčka z lásky

asi 30 kusů
Jednoduché
40
pro zamilované
Přísady
Příprava
Náš tip
TIP: Z bezé můžeme vytvořit jiné tvary, nebo sníh obarvit dalšími gelovými barvami Dr.Oetker a tvořit např. písmenka.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Náčiní
Ještě potřebujeme
plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Přísady

Na bezé
3 ksbílek
200 gcukr
1 KLcitrónová šťáva
Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Picture - Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
1

Na přípravu bezé v míse vyšleháme z bílků a cukru elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. Zlehka vmícháme citrónovou šťávu a barvu. Cukrářský sáček naplníme a tvoříme na plechu vyloženým papírem na pečení srdíčka. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Doba sušení: asi 120 minut

Elektrická trouba: 90 °C

Horkovzdušná trouba: 70 °C

2

Srdíčka necháme vychladnout.

Náš tip

  • TIP: Z bezé můžeme vytvořit jiné tvary, nebo sníh obarvit dalšími gelovými barvami Dr.Oetker a tvořit např. písmenka.