Flag

Mango-avokádová zmrzlina

asi 4 porcí
Jednoduché
15
Exotická zmrzlina
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 ksmango dobře zralé
1 ksavokádo dobře zralé
2 KLcitrónová šťáva
15 gmoučkový cukr prosátý
1 balíčekVanilínový cukr Dr. Oetker
2 PLmed čirý a tekutý
1 KLrum
250 gzakysaná smetana
Na ozdobení
ovoce libovolné
Picture - Vanilínový cukr Dr. Oetker
1

Mango rozpůlíme, vyjmeme pecku. 1/2 manga rozkrájíme na drobné kostičky, druhou uschováme na ozdobu. Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžičkou vydlabeme dužninu, kterou společně s mangovými kostičkami, pokapeme citronovou šťávou a ihned s cukrem, vanilkovým cukrem, medem, rumem a zakysanou smetanou dobře rozmělníme vidličkou (rozetřeme na kaši).

2

Do připravené uzavíratelné dózy naplníme mango-avokádovou kaší a dáme na 3 hodiny zmrazit, nejlépe však přes noc. Ozdobíme nakrájenou druhou polovinou manga a libovolným ovocem.