Flag

Mocca korunka

asi 4 porce
Středně obtížné
20
Nelze odolat sladkému pokušení
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na dezert
300 mlmléko polotučné
1 balíčekCrème Olé čokoládová příchuť Dr. Oetker
1 zarovnaná PLinstantní káva
1 zarovnaná PLvoda
250 mlsmetana ke šlehání 33%
1 balíčekVanilínový cukr Dr. Oetker
1 balíčekSmeta-fix Dr. Oetker
Na ozdobení
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
trochuořechy vlašské nahrubo nasekaných
Picture - Crème Olé čokoládová příchuť Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukr Dr. Oetker
Picture - Smeta-fix Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu do vyšší nádoby nalijeme mléko, vsypeme do něj Créme Olé a připravíme podle návodu na obalu. Šleháme ručně vidličkou nebo elektrickým ručním šlehačem asi 3 minuty do zhoustnutí. Puding rozdělíme do skleněných pohárů.

2

Instantní kávu zalijeme v hrníčku horkou vodou a necháme vychladnout. Smetanu vyšleháme s vanilínovým cukrem, Smeta-fixem a vychlazenou kávou. Šlehačkou naplníme cukrářský sáček na zdobení s hvězdicovou trubičkou a bohatě ozdobíme puding v pohárech.

3

Na ozdobení rozpustíme polevu podle návodu na obalu a posypeme ořechy.