Flag

Recepty pod sezóny

Zavařujeme na jaře
Inspirace
Recepty pod sezóny
Zavařujeme na jaře

Květy pampelišky a černého bezu ohlašují, že jaro je v plném proudu. Připravte si skvělé sirupy, které Vám osvěží horké letní dny, ale i chladné zimní večery. Originální rebarborové želé s květy černého bezu zalahodí nejen chuti, ale i na pohled. Rebarbora v kombinaci s jahodami vytváří ověřenou a skvělou chuťovou kombinaci. Připravte si chutné džemy či sirupy z plodů jara. S přípravky Dr. Oetker je to tak jednoduché. Všechny recepty jsou důkladně vyzkoušené ve Zkušební kuchyni Dr. Oetker.

16 výsledků

6 z 16 výsledků zobrazeno

Zavařování


Připravené s láskou
Ovocné poklady
Domácí chutnají nejlépe
Zavařujeme s fantazií
Ovocné chutě léta
Barvy ovoce
Zavařujeme džemy. Jak na to?
To nejlepší z ovoce
Nejlepší nápady pro vaše ovoce
Zavařujeme z našich zahrádek
Zavařujeme ovoce i zeleninu
Želírujeme tradičně i netradičně
Doma udělané chutnají nejlépe
Želírování
Chuť léta
Recepty na zavařování
Sledujte nás
Sledujte Dr. Oetker na sociálních sítích