COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínem a hruškou

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Teplý nápoj s Pudingem Originál s vanilkovou příchutí Dr. Oetker, pošírovanými hruškami, skořicí a vínem překvapí skvělou chutí i zahřeje.

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínem a hruškou

Přísady:

4 ks hrušky menší
400 ml bílé víno sladké
1 balíček Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker
1 KL koření na svařené víno
500 ml rýžové mléko
1 balení Dr. Oetker Puding příchuť Vanilka
1 balíček Třtinový cukr s rumovou příchutí Dr. Oetker

Na ozdobení:

1 zarovnaná KL skořice mletá
4 ks skořice celá

Ještě potřebujeme:

1 sklenice dezertní

preparation

příprava

1

Na přípravu oloupeme hrušky, a přitom jim necháme stopky. Do kastrůlku nalijeme polovinu vína. Přidáme třtinový cukr, koření a hrušky asi 15 minut pošírujeme. Poté hrušky vyjmeme na talíř a necháme je vychladnout. Víno scedíme a necháme vychladnout. Poté přidáme zbytek vína, pudingový prášek a třtinový cukr a vymícháme. Rýžové mléko přivedeme k varu, vlijeme pudingovou směs a uvaříme řídký puding. Puding rozdělíme do pohárů a necháme zchladnout.

2

Povrch poprášíme skořicí a dozdobíme hruškou a celou skořicí.

Nutriční hodnoty na recept Bezlaktózový vanilkový nápoj s vínem a hruškou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 394103 kJ
94130 kcal
394 kJ
94 kcal
Tuky 600.30 g 0.60 g
Sacharidy 6,830.35 g 6.82 g
Bílkoviny 101.84 g 0.10 g