COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Cibulové čatní

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Skvělý doplněk k zrajícím sýrům a grilovanému masu. Čatní je připravené se Želírovacím cukrem se stévií od Dr. Oetker.

asi 6 sklenic à 200 ml

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Cibulové čatní

700 g cibule červená (oloupaná a nakrájená na tenká půlkolečka)
3 ks stroužek česneku rozetřený
3 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
2 zarovnaná KL sůl
½ KL pepř bílý, mletý
½ KL tymián
3 PL olivový olej
3 PL balsamikový ocet
100 ml červené víno (např. portské)
1 balíček Želírovací cukr se stévií Dr. Oetker

příprava

příprava

1

Na přípravu čatní vložíme do hrnce cibuli. Přidáme česnek, karamelový cukr, sůl, pepř, tymián, olej, ocet, víno a želírovací cukr se stévií a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Cibulové čatní

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 35kJ
8kcal
356kJ
84kcal
Tuky 0g 0.3g
Sacharidy 1.8g 19g
Bílkoviny 0.1g 0.9g
0 Záložka