COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Čokoládová pizza cheesecake

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

na každou oslavu

O nás 8 porcí

střední obtížnost 45 minut

Přísady

Přísady

na recept Čokoládová pizza cheesecake

Ještě potřebujeme:

plech na pečení pizzy
plech na pečení pizzy
dortová forma (Ø 26 cm)

Na korpus:

1 balení Pizza Ristorante Dolce al Cioccolato Dr. Oetker

Na náplň:

1000 g tvaroh polotučný
300 g zakysaná smetana
200 g moučkový cukr
2 ks limetka štáva
2 balíčky Želatinový ztužovač Dr. Oetker
200 ml voda

Na polevu:

125 g jahody
2 zarovnaných PL cukr
50 ml voda
1 zarovnaných PL Solamyl bez lepku Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu upečeme pizzu podle návodu na obale.

Elektrická trouba: 200 °C

Horkovzdušná trouba: 180 °C

Doba pečení: O nás 10 Minuty

2

Pizzu necháme vychladnout. Poté ji položíme na podnos a kolem ní připevníme okraj dortové formy.

3

Na přípravu náplně v míse smícháme tvaroh se zakysanou smetanou, cukrem a limetkovou šťávou. Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle návodu na obale a ihned ho vmícháme do tvarohové směsi. Náplň naneseme na korpus, rozetřeme do stran až k okraji formy a uhladíme. Cheesecake vložíme asi na 2 hodiny do chladničky a necháme ztuhnout.

4

Na přípravu polevy jahody očistíme a nakrájíme na malé kousky. Vložíme je do hrnce a přidáme cukr. Ve vodě vymícháme škrob dohladka. Poté ho nalijeme na jahody a za stálého míchání povaříme asi minutu do zhoustnutí. Odstavíme, necháme vychladnout a nalijeme na povrch ztuhlé náplně.

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek