COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Dvoubarevný jahodovo-angreštový džem

(1)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Když se léto přihlásí o slovo

O nás 3 sklenice

snadná příprava 25 Minuty

Přísady

Přísady

na recept Dvoubarevný jahodovo-angreštový džem

200 g jahody očištěných očištěných
1 zarovnaná KL pomerančová kůra sušené sušené
1 balení Želírovací ovocný cukr Dr. Oetker
500 g angrešt očištěného, rozmixovaného a propasírovaného očištěného, rozmixovaného a propasírovaného
1 zarovnaná KL pomerančová kůra sušené sušené

příprava

příprava

1

Ve velkém hrnci rozmixujeme jahody. Přidáme 1 KL pomerančové kůry a 70 g Želírovacího ovocného cukru. Za stálého míchání přivedeme do varu a vaříme minimálně 3 minuty. Na talířek kápneme 1- 2 KL právě svařeného džemu. Pokud je po vychladnutí málo tuhý, vmícháme ještě 2 zarovnané KL Kyseliny citrónové Dr.Oetker. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do třetiny připravených sklenic. Necháme nejméně 40 minut chladnout.

2

Angreštový džem připravíme stejně jako jahodový s 1 KL kůry a 180 g Želírovacího ovocného cukru.

3

Opatrně nalijeme na vychladlý jahodový džem a uzavřeme víčkem.

4

Necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Dvoubarevný jahodovo-angreštový džem

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 42kJ
10kcal
255kJ
61kcal

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek

Top 10 recepty Nejnovější recepty
1.
1.
0 Záložka