COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Eskymo řezy

Přísady

Přísady

na recept Eskymo řezy

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

4 ks vejce
150 g moučkový cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
220 g mouka polohrubá
1 balíček Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
1 vrchovatá PL Holandské kakao Dr. Oetker
100 ml mléko polotučné

Na náplň:

750 ml mléko polotučné
3 balení Originál Puding kokosová příchuť Dr. Oetker
125 g máslo změklého
150 g cukr
200 ml zakysaná smetana
50 g kokos strouhaný

Na ozdobení:

1 balíček Poleva tmavá Dr. Oetker
30 g kokos strouhaný

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta vyšleháme vejce s cukrem a vanilínovým cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejnižším stupni do pěny. Přidáváme mouku smíchanou s kypřicím práškem, kakaem a mléko. Plech vyložíme papírem na pečení a těsto rozetřeme . Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 200 °C

Horkovzdušná trouba: 180 °C

Doba pečení: O nás 20 - 25 Minuty

2

Na přípravu náplně uvaříme z mléka a kokosového pudingu hustý krém a necháme vychladnout. Do zchladlého krému vmícháme máslo, cukr, zakysanou smetanu a kokos a elektrickým ručním šlehačem na nejnižším stupni vyšleháme dohladka.

3

Vychladlý korpus potřeme krémem.

4

Na ozdobení rozehřejeme polevu podle návodu na obale a moučník na povrchu polijeme. Posypeme kokosem.

Nutriční hodnoty na recept Eskymo řezy

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 883kJ
211kcal
971kJ
232kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Zkuste je!

O nás 25 porcí

střední obtížnost 40 minut

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek