COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jablkový puding se skořicí

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Voňavý skořicový dezert s jablíčky vykouzlíte s Premium Pudingem Jablko & Skořice Dr. Oetker.

2 porce

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jablkový puding se skořicí

Na puding:

1 balíček Premium Puding Jablko & Skořice Dr. Oetker
500 ml mléko plnotučné
40 g cukr

Na ozdobení:

2 ks jablek
1 PL máslo přepuštěné
mandlové plátky
brusinky kandované

Ještě potřebujeme:

2 ks skleněné poháry
pánev teflonová

preparation

příprava

1

Na přípravu pudingu uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Puding nalijeme do pohárů a necháme vychladnout

2

Na ozdobení jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. V teflonové pánvi rozpustíme máslo a plátky jablek po obou stranách orestujeme. Vyjmeme a necháme je vychladnout. Na suché pánvi opražíme mandlové plátky. Povrch vychladlého pudingu ozdobíme plátky jablek, mandlí a brusinkami.

Nutriční hodnoty na recept Jablkový puding se skořicí

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1105kJ
264kcal
322kJ
77kcal
Tuky 9.80g 2.85g
Sacharidy 35.60g 10.35g
Bílkoviny 8.58g 2.49g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek