COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jablkový puding se skořicí

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Voňavý skořicový dezert s jablíčky vykouzlíte s Premium Pudingem Jablko & Skořice Dr. Oetker.

2 porce

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jablkový puding se skořicí

Na puding:

1 balíček Premium Puding Jablko & Skořice Dr. Oetker
500 ml mléko plnotučné
40 g cukr

Na ozdobení:

2 ks jablek
1 PL máslo přepuštěné
mandlové plátky
brusinky kandované

Ještě potřebujeme:

2 ks skleněné poháry
pánev teflonová

preparation

příprava

1

Na přípravu pudingu uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Puding nalijeme do pohárů a necháme vychladnout

2

Na ozdobení jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. V teflonové pánvi rozpustíme máslo a plátky jablek po obou stranách orestujeme. Vyjmeme a necháme je vychladnout. Na suché pánvi opražíme mandlové plátky. Povrch vychladlého pudingu ozdobíme plátky jablek, mandlí a brusinkami.

Nutriční hodnoty na recept Jablkový puding se skořicí

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 1105 kJ
264 kcal
322 kJ
77 kcal
Tuky 9.80 g 2.85 g
Sacharidy 35.60 g 10.35 g
Bílkoviny 8.58 g 2.49 g