COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Jahodovo-rybízový džem - méně cukru

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Lehce pikantní chuť - s méně cukru

asi 4 sklenice

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodovo-rybízový džem - méně cukru

Na džem:

900 g jahody očištěných a nakrájených na malé kousky
600 g rybíz červený omytého a odstopkovaného
1 balení Želírovací cukr Extra 2:1 Dr.Oetker

příprava

příprava

1

Do velkého hrnce vložíme jahody s rybízem a dobře promícháme s želírovacím cukrem. Za stálého míchání přivedeme k varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj . Uzavřeme víčky, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku .

3

Uložíme do chladu, otevřené sklenice uchováváme v chladničce.

Nutriční hodnoty na recept Jahodovo-rybízový džem - méně cukru

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 68kJ
16kcal
271kJ
64kcal
Tuky 0.1g 0.3g
Sacharidy 4.5g 18g
Bílkoviny 0.2g 0.9g
0 Záložka