COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Jahodový džem s vanilkou se sníženým obsahem kalorií

(0)
4 1 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

vanilkové pohlazení

asi 6 sklenic

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Jahodový džem s vanilkou se sníženým obsahem kalorií

Na džem:

1 kg jahody očištěné
1 balení Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker
1 balíček Želírovací cukr se stévií Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu džemu jahody vložíme do hrnce a pomocí ponorného mixéru je rozmixujeme. Přidáme rozříznutý vanilkový lusk a želírovací cukr se stévií a dobře promícháme. Za stálého míchání přivedeme do varu a důkladně povaříme minimálně 5 minut.

2

Na talířek kápneme 1-2 KL právě svařeného džemu. Pokud je po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 zarovnané KL Kyseliny citrónové Dr. Oetker.

3

Odebereme lusk a případnou pěnu a plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Jahodový džem s vanilkou se sníženým obsahem kalorií

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 452 kJ
108 kcal
214 kJ
51 kcal
Tuky 0.75 g 0.36 g
Sacharidy 29.13 g 13.94 g
Bílkoviny 1.71 g 0.82 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek