COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Kakaová roláda se smetanovou náplní

(0)
5 2 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Dokonalá letní kakaová roláda z Piškotových variací Dr.Oetker se svěží Malinovou smetanovou náplní Dr.Oetker  

1 roláda

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Kakaová roláda se smetanovou náplní

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

1 balení Piškotové variace Dr. Oetker
50 ml voda
50 ml olej
3 ks vejce
1 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker

Na náplň:

1 balíček Malinová smetanová náplň Dr. Oetker
500 ml smetana ke šlehání 33%

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v míse vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni směs s vodou, olejem a vejci podle návodu na obale a přidáme kakao. Těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 200 °C

Horkovzdušná trouba: 180 °C

Doba pečení: 7 - 10 Minuty

2

Po vyjmutí z trouby plát překlopíme na nový pocukrovaný papír na pečení a papír, na kterém se plát pekl, odstraníme. Plát spolu s pocukrovaným papírem na pečení zarolujeme, můžeme zabalit do vlhké utěrky a necháme zcela vychladnout.

3

Na přípravu náplně připravíme smetanovou náplň podle návodu na obale.

4

Po vychladnutí plát rozbalíme a odstraníme papír na pečení. Potřeme náplní a zarolujeme.

5

Roládu uložíme asi na hodinu do chladničky ztuhnout.

Nutriční hodnoty na recept Kakaová roláda se smetanovou náplní

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 14444kJ
3450kcal
1264kJ
302kcal
Tuky 233.55g 20.47g
Sacharidy 164.35g 14.40g
Bílkoviny 53.80g 4.71g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek