Flag

Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

4 porce
Jednoduché
15
Chutný bezlaktózový teplý nápoj pro malé i velké mlsouny připravíte rychle a jednoduše i Vy z Dr. Oetker Pudingu karamelového!
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 balíčekDr. Oetker Puding Karamelový
900 mlmandlové mléko
3 PLcukr z kokosových květů
4 PLsirup z kokosových květů
Na ozdobení
rýžová smetana nebo šlehačka ve spreji
smetanové karamelky bezlaktózové
1 baleníZdobení pestré Dr. Oetker
Ještě potřebujeme
1sklenice dezertní
Picture - Dr. Oetker Puding Karamelový
Picture - Zdobení pestré Dr. Oetker
1

Na přípravu uvaříme řídký puding s mandlovým mlékem a cukrem z kokosových květů podle návodu na obale. Na dno pohárů nalejeme po 1 PL sirup. Puding rozdělíme do pohárů a necháme mírně vychladnout.

2

Na povrchu ozdobíme rýžovou šlehačkou, nasekanými bonbony a cukrovým zdobením.