COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelový dezert

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Osvěžující

O nás 4 porce

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelový dezert

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky

Na krém:

250 ml smetana ke šlehání 33%
250 g mascarpone
2 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker

Na ozdobení:

mango
8 ks karamelové sušenky
250 ml smetana ke šlehání 33%
1 PL cukr

preparation

příprava

1

V míse vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni smetanu dotuha. Do ušlehané smetany postupně zašleháváme elektrickým ručním šlehačem na nejnižším stupni mascarpone a karamelový cukr.

2

Mango očistíme, nakrájíme na malé kousky a rozdělíme do sklenic. Lžící rozdělíme krém do skleniček. Karamelové sušenky podélně vložíme po stěnách sklenek do krému tak, aby polovina sušenky byla ponořena do krému.

3

V míse vyšleháme smetanu s cukrem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha, naplníme do cukrářského sáčku a ozdobíme na krém. Dozdobíme mangem.

Rychlý a jednoduchý dezert bez pečení, hodí se i na slavnostní příležitost. Skvělá chuť se snoubí s lehkou šlehačkou a smetanovou chutí mascarpone.

Nutriční hodnoty na recept Karamelový dezert

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 3040kJ
726kcal
1491kJ
356kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 20.15g 9.88g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek