Flag

Malinová Pavlova

asi 8 porcí
Středně obtížné
40
křehká a pikantní
Přísady
Příprava
Náš tip
Pavlovu můžeme před pečením obarvit gelovými barvami Dr. Oetker a získáme tak atraktivní moučník. Můžete vyzkoušet i Jahodovou Pavlovu s Jahodovou náplní Dr. Oetker a čerstvými jahodami.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Náčiní
Ještě potřebujeme
cukrářský sáček
plech na pečení

Přísady

Na korpus
4 ksbílek
220 gmoučkový cukr
2 PLocet
2 KLSolamyl bez lepku Dr. Oetker
Na ozdobení
500 mlsmetana ke šlehání 33%
1 balíčekMalinová náplň Dr. Oetker
300 gmaliny čerstvé
Picture - Solamyl bez lepku Dr. Oetker
Picture - Malinová náplň Dr. Oetker
1

V míse ušleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni bílky do sněhové konzistence. Přidáme cukr, ocet a důkladně vše vyšleháme a ke konci vmícháme Solamyl.

2

Vypracované těsto pomocí lžic naneseme do kulatého tvaru na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do předehřáté trouby a sušíme.

Doba sušení: 60 minut

Elektrická trouba: 100 °C

Horkovzdušná trouba: 80 °C


dále po 60 minutách snížíme teplotu a sušíme při mírně přiotevřené troubě:

Doba sušení: 60 - 120 minut

Elektrická trouba: 70 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

3

Po upečení odstraníme papír na pečení a necháme vychladnout.

4

Náplň připravíme podle návodu na obale.

5

Na vychladlý korpus dáme polovinu malin. Připravenou náplň naplníme do cukrářského sáčku a nazdobíme na korpus. Dozdobíme zbylými malinami.

Náš tip

  • Pavlovu můžeme před pečením obarvit gelovými barvami Dr. Oetker a získáme tak atraktivní moučník. Můžete vyzkoušet i Jahodovou Pavlovu s Jahodovou náplní Dr. Oetker a čerstvými jahodami.