COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Malinový topping s granátovým jablkem

(0)
Přidat hodnocení Děkujeme za Vaše hodnocení!
    (Nechutná mi)
    (Dá se)
    (Chutný)
    (Mňam mňam)
    (Dokonalý)

Topping ideální na ochucení a ozdobení palačinek, zmrzliny a jiných dezertů. Připravte si ho doma i Vy, s Gelfixem Klasik 1:1 od Dr. Oetker.

4 sklenic á 350 ml

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Malinový topping s granátovým jablkem

600 g maliny očištěné
2 ks granátové jablko
1 kg cukr
1 balíček Gelfix Klasik 1:1 Dr.Oetker
citrónová šťáva z 1 citrónu

příprava

příprava

1

Na přípravu toppingu vložíme do většího hrnce maliny. Pomocí ponorného mixéru je rozmixujeme a přidáme vyloupané zrníčka granátových jablek. Přidáme obsah balíčku Gelfixu smíchaný se 2 lžícemi cukru. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme.

2

Přidáme zbytek cukru a citrónovou šťávu a přivedeme do varu. Za stáleho míchání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Na talířek kápneme 1-2 KL právě svařeného toppingu. Pokud je po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 1 zarovnanou KL Kyseliny citrónové Dr. Oetker.

3

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Sklenice uzavřeme, obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Malinový topping s granátovým jablkem

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 14kJ
3kcal
175kJ
42kcal
Tuky 0g 0.6g
Sacharidy 1.1g 14g
Bílkoviny 0.1g 1.2g
0 Záložka