Flag

Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

4 porce
Jednoduché
30
Chutný jogurtový dezert s Dr. Oetker Pudingem příchuť Mandle si všichni zamilují!
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 baleníDr. Oetker Puding příchuť Mandle
500 mlmléko polotučné
2 zarovnané PLcukr třtinový
240 gkompot broskvový (po odkapání)
200 gjogurt bílý polotučný řecký
2 PLmed tekutý
3 PLmandle nakrájené na lupínky
100 ggranola oříšková
Na ozdobení
1 baleníMarcipán Dr. Oetker
1 baleníBarva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
1 baleníBarva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
1 baleníBarva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker
50 ggranola oříšková
Ještě potřebujeme
1sklenice dezertní
špejle
Picture - Dr. Oetker Puding příchuť Mandle
Picture - Marcipán Dr. Oetker
Picture - Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
Picture - Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
Picture - Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu uvaříme puding s mlékem a třtinovým cukrem podle návodu na obale a necháme zchladnout. Broskvový kompot necháme na sítku důkladně odkapat a poté broskve nakrájíme na malé kousky. V míse smícháme řecký jogurt s medem a mandlovými plátky.

2

Na dno pohárů rozdělíme nakrájené broskve. Dále vrstvíme oříškovou granolu a puding a nakonec zalijeme jogurtovou směsí. Poháry uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu obarvíme marcipán barvami, vytvarujeme z něj různé zvířátka nebo kytičky a napíchneme na špejli. Dezert podáváme posypaný granolou a s ozdobou na špejli.