COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Obrácený jablečník

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Rychle a snadno připravené těsto z Piškotových variací Dr.Oetker a kombinace jablek a pikantní Malinové smetanové náplně Dr.Oetker.

O nás 24 porcí

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Obrácený jablečník

Ještě potřebujeme:

plech na pečení s vyšším okrajem (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

600 g jablka
1 balíček Skořicový cukr Dr. Oetker
1 balíček Vanilkový cukr Dr. Oetker
1 balení Piškotové variace Dr. Oetker
3 ks vejce
50 ml olej
50 ml voda

Na náplň:

1 balíček Malinová smetanová náplň Dr. Oetker
500 ml smetana ke šlehání 33%

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta jablka oloupeme a nakrájíme na plátky. Jablka naneseme stejnoměrně na plech vyložený papírem na pečení a posypeme je skořicovým a vanilkovým cukrem. Piškotové těsto připravíme s vejci, olejem a vodou podle návodu na obale a stejnoměrně rozetřeme na jablka. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 180 °C

Horkovzdušná trouba: 160 °C

Doba pečení: 30 Minuty

2

Koláč necháme vychladnout. Poté koláč vyklopíme na podnos a stáhneme papír na pečení.

3

Na přípravu náplně vyšleháme smetanovou náplň se smetanou podle návodu na obale a potřeme jí povrch koláče. Uložíme do chladničky ztuhnout.

Nutriční hodnoty na recept Obrácený jablečník

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 657kJ
157kcal
900kJ
215kcal
Tuky 9.75g 13.35g
Sacharidy 10.82g 14.83g
Bílkoviny 2.25g 3.08g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek