COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Panna Cotta dezert

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Originální dezert plný čokoládové chuti si můžete připravit i Vy. Vyzkoušejte Panna Cottu čokoláda od Dr. Oetker!

O nás 4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Panna Cotta dezert

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
4 malé talířky

Na dezert:

1 balíček Panna Cotta čokoládová špecialita Dr. Oetker
250 ml mléko plnotučné
250 ml smetana ke šlehání 33%

Na ozdobení:

250 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Smeta-fix Dr. Oetker
1 balení Topping čokoláda Dr. Oetker
1 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker prosáté
trochu cukr na vytvoření vzorů

preparation

příprava

1

Na přípravu dezertu uvaříme Panna Cottu s mlékem a smetanou podle návodu na obale. Uložíme do chladničky a necháme ztuhnout.

2

Panna Cottu vyklopíme na malé talířky.

3

Na ozdobení vyšleháme smetanu se Smeta-fixem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Dezert dozdobíme šlehačkou, toppingem, práškovým kakaem a vzorem vytvořeným z karamelu.

Nutriční hodnoty na recept Panna Cotta dezert

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 2675kJ
639kcal
1030kJ
246kcal
Tuky 47.11g 18.12g
Sacharidy 46.86g 18.02g
Bílkoviny 7.12g 2.74g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek