COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Panna Cotta dezert

Přísady

Přísady

na recept Panna Cotta dezert

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
4 malé talířky

Na dezert:

1 balíček Panna Cotta čokoládová špecialita Dr. Oetker
250 ml mléko plnotučné
250 ml smetana ke šlehání 33%

Na ozdobení:

250 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Smeta-fix Dr. Oetker
1 balení Topping čokoláda Dr. Oetker
1 zarovnaných PL Holandské kakao Dr. Oetker prosáté
trochu cukr na vytvoření vzorů

preparation

příprava

1

Na přípravu dezertu uvaříme Panna Cottu s mlékem a smetanou podle návodu na obale. Uložíme do chladničky a necháme ztuhnout.

2

Panna Cottu vyklopíme na malé talířky.

3

Na ozdobení vyšleháme smetanu se Smeta-fixem elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni dotuha. Dezert dozdobíme šlehačkou, toppingem, práškovým kakaem a vzorem vytvořeným z karamelu.

Nutriční hodnoty na recept Panna Cotta dezert

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 2675kJ
639kcal
1030kJ
246kcal
Tuky 47.11g 18.12g
Sacharidy 46.86g 18.02g
Bílkoviny 7.12g 2.74g
(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Originální dezert plný čokoládové chuti si můžete připravit i Vy. Vyzkoušejte Panna Cottu čokoláda od Dr. Oetker!

O nás 4 porce

snadná příprava 20 minut

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek