COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Pečené karamelové cibulky

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Vykoušejte pečené cibulky s třtinovým karamelovým cukrem jako přílohu nebo jako hlavní jídlo s bramborovou kaší nebo pečivem. Vhodné i jako chuťovka k vínu.    

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Pečené karamelové cibulky

Přísady:

10 ks cibule červená (menší kusy)
1 PL sůl
5 ks stroužek česneku
3 ks rozmarýn (snítky)
1 KL kmín mletý
100 ml zeleninový vývar
3 PL olivový olej
3 PL balsamikový ocet tmavý
2 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Cibulky oloupeme. Spodní část seřízneme, aby se daly postavit, a vrchní část rozřízneme mírně do kříže. Osolíme, zasuneme do nich plátky česneku a kousky rozmarýnu, posypeme kmínem a postavíme do pekáče.

2

Vývar, olej, ocet a karamelový cukr smícháme v hrnečku a nalijeme na cibulky. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 160 °C

Horkovzdušná trouba: 140 °C

Doba pečení: O nás 45 Minuty

3

Ihned podáváme.

Nutriční hodnoty na recept Pečené karamelové cibulky

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 201kJ
48kcal
8kJ
2kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek