COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Perníkové bábovičky s marcipánovou polevou

(0)
4 2 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Zajímavá příprava klasického Perníku Dr.Oetker, která je vyladěna Polevou marcipánovou Dr.Oetker.

15 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Perníkové bábovičky s marcipánovou polevou

Ještě potřebujeme:

formičky na minibábovičky

Na těsto:

1 balení Perník Dr. Oetker
400 PL voda
120 ml olej

Na ozdobení:

1 balíček Poleva v prášku marcipánová příchuť Dr. Oetker
2 - 3 PL voda nebo mléko
1 balení Zdobení 4 druhy zlaté/stříbrné Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta smícháme směs s vodou a olejem podle návodu na obale. Těsto nalijeme do formiček. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 160 °C

Horkovzdušná trouba: 150 °C

Doba pečení: 20 - 30 minut

2

Po upečení vyklopíme těsto z formiček a necháme vychladnout.

3

Polevu marcipánovou připravíme podle návodu na obal. Polevou a zdobením ozdobíme vychladlé bábovičky a necháme v chladu ztuhnout.

Nutriční hodnoty na recept Perníkové bábovičky s marcipánovou polevou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 854 kJ
204 kcal
264 kJ
63 kcal
Tuky 11.04 g 3.41 g
Sacharidy 25.30 g 7.81 g
Bílkoviny 1.46 g 0.45 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek