COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Piškotové omeletky se smetanovou náplní

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Rychlý a velmi svěží odpolední dezert z Piškotových variací  Dr.Oetker doplněný pikantní Jahodovou smetanovou náplní Dr.Oetker a čerstvými jahodami    

O nás 6 porcí

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Piškotové omeletky se smetanovou náplní

Ještě potřebujeme:

2 ks plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač

Na těsto:

1 balení Piškotové variace Dr. Oetker
50 ml voda
50 ml olej
3 ks vejce

Na náplň:

500 ml smetana ke šlehání 33%
1 balíček Jahodová smetanová náplň Dr. Oetker
500 g jahody čerstvé, očištěné

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta v míse vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni směs s vodou, olejem a vejci podle návodu na obale. Na pečicí papíry nakreslíme 6 kruhů o průměru cca 18 cm a položíme na plechy. Těsto rozdělíme na 6 stejnoměrných dílů do kruhů a pomocí stěrky těsto uhladíme. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 200 °C

Horkovzdušná trouba: 180 °C

Doba pečení: O nás 10 Minuty

2

Po upečení pláty i s papírem na pečení vyklopíme na papír posypaný moučkovým cukrem a necháme vychladnout.

3

Na přípravu náplně vyšleháme smetanu se smetanovou náplní podle návodu na obale. Papír na pečení stáhneme s plátů. Náplň rozdělíme na pláty a posypeme nakrájenými jahodami. Pláty přehneme a povrch omeletek pocukrujeme.

Nutriční hodnoty na recept Piškotové omeletky se smetanovou náplní

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 2491kJ
595kcal
917kJ
219kcal
Tuky 39.10g 14.38g
Sacharidy 34.49g 12.68g
Bílkoviny 9.36g 3.44g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek