COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Rybízovo-karotkový džem

Přísady

Přísady

na recept Rybízovo-karotkový džem

Na džem:

300 g karotka očištěné a nastrouhané
700 g rybíz červený očištěného a propasírovaného
1 balíček Gelfix Klasik 1:1 Dr.Oetker
1200 g cukr

příprava

příprava

1

Ve velkém hrnci karotku smícháme s rybízovou dření a důkladně promícháme s Gelfixem Klasik.

2

Přidáme cukr a za stálého míchání přivedeme do varu. Důkladně povaříme minimálně 5 minut.

3

Případnou pěnu odebereme a ihned plníme do připravených sklenic až po okraj. Uzavřeme pečlivě víčku, sklenice obrátíme dnem vzhůru a asi 5 minut necháme stát na víčku.

Nutriční hodnoty na recept Rybízovo-karotkový džem

Na porci/kus Na 100 g/ml
Energie 276kJ
66kcal
995kJ
237kcal
Tuky 0g 0.1g
Sacharidy 17g 60g
Bílkoviny 0.1g 0.5g
0 Záložka