COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Sněhové pusinky s karamelovým třtinovým cukrem

(0)
5 2 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Křehké pusinky s krémem z Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker vám osladí život.

O nás 20 porcí

střední obtížnost 50 minut

Přísady

Přísady

na recept Sněhové pusinky s karamelovým třtinovým cukrem

Ještě potřebujeme:

cukrářský sáček

Na těsto:

5 ks bílek
350 g cukr krystal

Na náplň:

250 g máslo změkklé
50 g moučkový cukr
2 balíčky Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Bílky s cukrem šleháme v míse vložené do horké vodní lázně elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni, až se tvoří ostré špice. Tuhým sněhem lžící naplníme cukrářský zdobící sáček.

2

Cukrářským zdobícím sáčkem tvoříme na plechu vyložený papírem na pečení pusinky jednu vedle druhé. Vložíme do trouby, nemusí být předehřátá a sušíme.

Elektrická trouba: 60 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

Doba sušení: 180 - 240 Minuty

3

Mezitím, co se pusinky suší, vyšleháme v míse elektrickým ručním šlehačem na středním stupni změklé máslo s cukrem a s karamelovým cukrem do hladkého krému.

4

Po upečení necháme pusinky vychladnout. Zdobící sáček naplníme krémem a slepujeme vždy dvě pusinky k sobě, mírně stlačíme. Necháme v chladu a suchu uležet.

Nutriční hodnoty na recept Sněhové pusinky s karamelovým třtinovým cukrem

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 762kJ
182kcal
2173kJ
519kcal
Tuky 10.40g 29.71g
Sacharidy 22.12g 63.19g
Bílkoviny 0.11g 0.33g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek