Flag

Sněhové pusinky s karamelovým třtinovým cukrem

asi 20 porcí
Středně obtížné
50
Křehké pusinky s krémem z Třtinového cukru karamelového Dr. Oetker vám osladí život.
Přísady
Příprava
Náš tip
Pokud budeme chtít pusinky barevné, můžeme vyšlehané bílky obarvit gelovou barvou Dr.Oetker. Střed naplněný krémem můžeme ještě obalit v třtinovém cukru karamelovém Dr.Oetker.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
cukrářský sáček

Přísady

Na těsto
5 ksbílek
350 gcukr krystal
Na náplň
250 gmáslo změkklé
50 gmoučkový cukr
2 balíčkyTřtinový cukr karamelový Dr. Oetker
Picture - Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
1

Bílky s cukrem šleháme v míse vložené do horké vodní lázně elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni, až se tvoří ostré špice. Tuhým sněhem lžící naplníme cukrářský zdobící sáček.

2

Cukrářským zdobícím sáčkem tvoříme na plechu vyložený papírem na pečení pusinky jednu vedle druhé. Vložíme do trouby, nemusí být předehřátá a sušíme.

Doba sušení: 180 - 240 minut

Elektrická trouba: 60 °C

Horkovzdušná trouba: 50 °C

3

Mezitím, co se pusinky suší, vyšleháme v míse elektrickým ručním šlehačem na středním stupni změklé máslo s cukrem a s karamelovým cukrem do hladkého krému.

4

Po upečení necháme pusinky vychladnout. Zdobící sáček naplníme krémem a slepujeme vždy dvě pusinky k sobě, mírně stlačíme. Necháme v chladu a suchu uležet.

Náš tip

  • Pokud budeme chtít pusinky barevné, můžeme vyšlehané bílky obarvit gelovou barvou Dr.Oetker. Střed naplněný krémem můžeme ještě obalit v třtinovém cukru karamelovém Dr.Oetker.