COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Vanilková zmrzlina s jahodami a čokoládou

(0)
5 1 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Výborný mrazený dezert pro malé i velké připravený z mléka se Zmrzlinou s vanilkovou příchutí Dr. Oetker. Jednoduchá příprava bez zmrzlinovače!

O nás 4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Vanilková zmrzlina s jahodami a čokoládou

Ještě potřebujeme:

pohárové skleničky nebo misky
ponorný mixér
elektrický ruční šlehač

Přísady:

150 g jahody čerstvé nebo mražené
100 g čokoláda mléčná s jogurtem a jahodami
1 balení Zmrzlina vanilková příchuť Dr. Oetker
150 ml mléko plnotučné

preparation

příprava

1

Na přípravu zmrzliny očistíme jahody a ponorným mixérem je rozmixujeme. Mražené jahody necháme rozmrznout a poté je rozmixujeme. Polovinu čokolády nasekáme ostrým nožem na malé kousky. Zbytek čokolády nakrájíme na proužky a odložíme na ozdobení.

2

Zmrzlinu s mlékem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni podle návodu na obale. Rozmixované jahody a kousky čokolády lehce vmícháme do zmrzliny tak, aby vzniklo mramorování. Zmrzlinu naneseme do nádoby vhodné do mrazničky a na 30 minut uložíme do chladničky. Poté minimálně na 5 hodin vložíme do mrazničky ztuhnout.

3

Před podáváním necháme asi 10 minut stát při pokojové teplotě. Poté rozdělíme do pohárů a dozdobíme čokoládou nakrájenou na proužky.

Nutriční hodnoty na recept Vanilková zmrzlina s jahodami a čokoládou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 842kJ
201kcal
729kJ
174kcal
Tuky 10.96g 9.45g
Sacharidy 22.93g 19.77g
Bílkoviny 4.16g 3.59g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek