COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Veganský cheesecake

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

zdravé mlsání

O nás 12 porcí

snadná příprava 30 minut

Přísady

Přísady

na recept Veganský cheesecake

Ještě potřebujeme:

dortová forma (Ø 26 cm)
ponorný mixér

Na korpus:

250 g datle bez pecek
150 ml voda vlažná
8 zarovnaná PL ovesné vločky
5 zarovnaná PL kokos strouhaný
40 g ořechy lískové mleté
3 zarovnaná KL Holandské kakao Dr. Oetker

Na náplň:

150 ml kokosové mléko
1 balíček Poleva de Luxe extra tmavá Dr. Oetker
2 balení tofu bílé natural
2 ks banán
2 PL datlový sirup

Na ozdobení:

1 balení Zdobení tmavé Dr. Oetker
20 ks datle

preparation

příprava

1

Na přípravu korpusu datle vložíme do misky, zalijeme je vlažnou vodou a necháme asi 20 minut odstát. Přidáme ovesné vločky, kokos, ořechy a kakao a pomocí pononého mixéru vše rozmixujeme. Směs naneseme a přitlačíme na dno vymazané a papírem na pečení vyložené formy. Korpus vložíme do chladničky a necháme ztuhnout.

2

Na přípravu náplně v kastrůlku zahřejeme kokosové mléko. Do mléka nalámeme polevu a za stálého míchání ji necháme rozpustit. V míse pomocí ponorného mixéru rozmixujeme tofu s banány dohladka. Do směsi vmícháme mléko s polevou a přisladíme datlovým sirupem. Náplň naneseme na korpus a uhladíme. Cheesecake uložíme do chladničky a necháme asi 2 hodiny tuhnout.

3

Před podáváním povrch cheesecaku posypeme zdobením a datlemi.

Nutriční hodnoty na recept Veganský cheesecake

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 900kJ
215kcal
804kJ
192kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek