COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Zasněžené skořicové hvězdičky

s mandlemi

O nás 40 kusů

snadná příprava 40 minut

Přísady

Přísady

na recept Zasněžené skořicové hvězdičky

Ještě potřebujeme:

plech na pečení (30 x 40 cm)
elektrický ruční šlehač
formička na vykrajování ve tvaru hvězdičky (Ø 6 cm)

Na těsto:

3 ks bílek
230 g moučkový cukr
1 balíček Vanilínový cukr Dr. Oetker
1 balíček Skořicový cukr Dr. Oetker
1 zarovnaná KL Aroma mandlové Dr. Oetker
400 g mandle mletých

preparation

příprava

1

Na přípravu těsta ušleháme z bílků elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni tuhý sníh. Postupně zašleháme cukr. Ze sněhu odebereme 3 PL, které necháme na závěrečné potření. Do zbylého sněhu přidáme vanilínový cukr, skořicový cukr, aroma a mandle a zlehka vařečkou vymícháme dohladka.

2

Na pracovní ploše posypané moučkovým cukrem pomocí válečku vyválíme plát o tloušťce asi 1 cm. Formičkou vykrajujeme hvězdičky, které přeneseme na plech vyložený papírem na pečení. Hvězdičky potřeme pomocí lžičky sněhem. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme.

Elektrická trouba: 140 °C

Horkovzdušná trouba: 120 °C

Doba pečení: O nás 25 Minuty

3

Hvězdičky necháme vychladnout.

Nutriční hodnoty na recept Zasněžené skořicové hvězdičky

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 373kJ
89kcal
2181kJ
521kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek

0 Záložka