COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Zmrzlina s višněmi a čokoládou

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Chutný mrazený dezert pro milovníky višní se Zmrzlinou s vanilkovou příchutí Dr. Oetker. Jednoduchá příprava bez zmrzlinovače!

asi 4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Zmrzlina s višněmi a čokoládou

Ještě potřebujeme:

pohárové skleničky nebo misky
elektrický ruční šlehač

Přísady:

1 balení Zmrzlina vanilková příchuť Dr. Oetker
150 ml mléko plnotučné
50 g čokoláda na vaření strouhaná
50 g mandle nasekané na hranolky, opražené
130 g kompot višňový (po odkapání)
2 PL griotka

Ještě potřebujeme:

dezertní poháry 4ks, nebo misky
elektrický ruční šlehač

preparation

příprava

1

Zmrzlinu s mlékem vyšleháme elektrickým ručním šlehačem na nejvyšším stupni podle návodu na obale. Přidáme čokoládu, mandlové hranolky, višně a griotku a zlehka zamícháme. Zmrzlinu naneseme do nádoby vhodné do mrazničky a na 30 minut uložíme do chladničky. Poté minimálně na 5 hodin vložíme do mrazničky ztuhnout.

2

Před podáváním necháme asi 10 minut stát při pokojové teplotě. Poté rozdělíme do pohárů.

Nutriční hodnoty na recept Zmrzlina s višněmi a čokoládou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 938 kJ
224 kcal
578 kJ
138 kcal
Tuky 12.60 g 7.78 g
Sacharidy 22.82 g 14.08 g
Bílkoviny 4.82 g 2.98 g