COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Panna Cotta čokoláda

Milujete Itálii a ještě víc její lahodné dezerty? Panna Cotta mezi nimi rozhodně nemůže chybět. Ta umí svou jednoduchou přípravou potěšit každého.

Dr. Oetker se inspiroval touto jedinečnou pochoutkou a přináší na trh novou variantu, která vás překvapí bohatou čokoládovou chutí.

Dezert, který pohladí smysly
Jemná smetanová struktura a neodolatelná čokoládová chuť. To jsou synonyma nové dezertové speciality od Dr. Oetker - Panna Cotta čokoláda. Obsahuje 24 % kakaa a 1,8 % čokoládových kousků, které v kombinaci se smetanou a mlékem vytvářejí dokonalý souzvuk chutí. Dopřejte sobě, své rodině i přátelům mimořádný gurmánský zážitek, který umí potěšit jak v letních, tak v zimních měsících.  

Jednoduchá příprava - skvělý výsledek
Originální receptura, prvotřídní kvalita surovin a jednoduchá příprava vás přesvědčí o jedinečnosti této nové dezertové speciality.

K přípravě vám stačí 0,25 l mléka a 0,25 l smetany na vaření. Postupujte jako při vaření pudingu a na konec ji nechte ještě ztuhnout v chladničce.

 

 

Panna Cotta čokoláda (1 receptů)

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 70g