COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Cheesecake

Víte co je Cheesecake?

Název Cheesecake vznikl spojením dvou anglických slov cheese (sýr) + cake (koláč). Historici nevědí, odkud přesně Cheesecake pochází, první zmínky o tomto koláči pochází údajně již z 5. století p.n.l. z Řecka, kde autor Aegimus popisuje ve své knize umění přípravy Cheesecaku. Tento koláč se stal oblíbeným nejenom v Evropě, ale i v Americe.

Tak, jak na světě existuje mnoho druhů sýrů, existuje i mnoho druhů Cheesecaků. Cheesecake se může připravit ze smetanového sýra (např. Mascarpone, Ricotta), tvarohového sýra (např. Lučina, Philadelphia, Gervais, Cottage) nebo z klasického tvarohu. Můžeme najít také recepty i ze zakysané smetany. Recepty se liší dle historického vývoje dané krajiny, místních zvyklostí v pečení, oblíbeného sýra apod. V současnosti najdeme na světě stovky receptů tohoto velice oblíbeného koláče.

Dr.Oetker vyvinul Cheesecake podle české chuti a zvyklostí tak, aby hospodyně s co nejmenší námahou vykouzlila koláč, který se určitě podaří a bude chutnat celé rodině. Recept se směsí Dr.Oetker Cheesecake je velice jednoduchý: stačí přidat tuk, mléko, vejce a tvaroh. Koláč je díky těmto surovinám přijatelný pro každou českou domácnost. Doufáme, že po vyzkoušení se Dr.Oetker Cheesecake stane oblíbeným moučníkem i ve Vaší domácnosti!

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 490g