COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Gustin

Prvotřídní jemný kukuřičný škrob Dr. Oetker Gustin.

Tradiční kvalita.

Na zjemnění těst, zahuštění omáčky, přípravu náplní a dezertů.

Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný kukuřičný škrob Gustin jako bezlepkový a vhodný i pro vegany.

Originál je jen jeden. Tradiční výrobek firmy Dr. Oetker již od roku 1898. Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití.

Tip: Na zjemnění piškotového těsta nahraďte 1/3 hmotnosti mouky kukuřičným škrobem Gustin a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří. 

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu.

Množství: 200g