COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Gustin

Jemný kukuřičný škrob bez lepku

Gustin je tradičním výrobkem firmy Dr. Oetker a to již od roku 1898.
Tento produkt je již přes sto let oblíbeným výrobkem hospodyněk pro své mnohostranné použití, např. ke zjemnění koláčů a dortů, k zahuštění polévek a omáček, k přípravě dortových náplní.

Díky důkladnému výběru kvalitních surovin a pečlivé kontrole našeho výrobního procesu Vám garantujeme kvalitní jemný škrob Gustin jako bezlepkový.

Tip: Na zjemnění piškotového těsta  nahraďte 1/3 hmotnosti  mouky kukuřičným škrobem Gustin a uvidíte, jak krásně nadýchané těsto se Vám podaří.

Přisady: 150 g cukru, 1 balíček Vanilínového cukru Dr. Oetker, 5 vajec, 150 g bezlepkové mouky, 50 g Gustinu Dr. Oetker, 2 PL vody.

Příprava: v míse vyšleháme vanilínový cukr a cukr s vejci, opatrně vmícháme mouku smíchanou s Gustinem, přidáme vodu a pečeme při 140°C, 40-45 minut.

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Nutriční hodnoty Gustin

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU
Energie 1513 kJ
356 kcal
Tuky 0.6 g
Nasycený tuky 0 g
Sacharidy 88 g
cukr 0 g
Bílkoviny 0.5 g
Sůl 0.18 g

Více informací o produktu.

Množství: 200g