Flag

Chilli con carne s černým kakaem

asi 4 - 6 porcí
Jednoduché
120
Příjemně pikantní chilli con carne s Černým kakaem Dr. Oetker vás mile překvapí nejen svou kakaovou chutí.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
2 PLolej
1 kscibule velká
3 stroužkyčesnek
500 ghovězí maso mleté
1 KLkmín drcený
1,5 KLoregano sušené
1 KLpapriky uzená
0,5 KLkoriandr mletý
1 - 2 kschilli paprička
1 ksskořice
1 ksbobkový list
0,5 KLkmín římský drcený
0,5 KLchilli mleté
1 KLcukr třtinový
sůl
pepř černý
2 zarovnaná KLČerné kakao Dr. Oetker
1 PLrajčatový protlak
1 konzervarajčata drcená
250 mlhovězí vývar
1 konzervafazole červené
K podávání
zakysaná smetana
koriandr
Ještě potřebujeme
pánev velká
Picture - Černé kakao Dr. Oetker
1

Na přípravu omáčky v pánvi na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Až začne hnědnout, přidáme najemno nasekaný česnek a asi minutu restujeme. Přidáme maso a dobře ho rozmělníme. Osolíme, opepříme a restujeme do hněda.  Postupně přidáváme všechno koření a na konci černé kakao. Přidáme protlak, rajčata a vývar a pod pokličkou dusíme asi 90 minut. Nakonec přidáme propláchnuté fazole a ještě asi 10 minut provaříme.

2

Podáváme se zakysanou smetanou a koriandrem.