Flag

Jablkový puding se skořicí

2 porce
Jednoduché
50
Voňavý skořicový dezert s jablíčky vykouzlíte s Premium Pudingem Jablko & Skořice Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Pro ještě jablečnější chuť vložíme na dno poháru jablko nakrájené na malé kostičky a zalijeme jej pudingem.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na puding
1 balíčekPremium Puding Jablko & Skořice Dr. Oetker
500 mlmléko plnotučné
40 gcukr
Na ozdobení
2 ksjablek
1 PLmáslo přepuštěné
mandlové plátky
brusinky kandované
Ještě potřebujeme
2 ksskleněné poháry
pánev teflonová
1

Na přípravu pudingu uvaříme puding s mlékem a cukrem podle návodu na obale. Puding nalijeme do pohárů a necháme vychladnout

2

Na ozdobení jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na tenké plátky. V teflonové pánvi rozpustíme máslo a plátky jablek po obou stranách orestujeme. Vyjmeme a necháme je vychladnout. Na suché pánvi opražíme mandlové plátky. Povrch vychladlého pudingu ozdobíme plátky jablek, mandlí a brusinkami.

Náš tip

  • Pro ještě jablečnější chuť vložíme na dno poháru jablko nakrájené na malé kostičky a zalijeme jej pudingem.