Flag

Lívance z ovesné kaše

asi 12 kusů
Jednoduché
40
Lívance z Ovesné kaše Jablka, skořice Dr. Oetker s Dr. Oetker Pudingem karamelovým a Třtinovým cukrem karamelovým Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na těsto
4 balíčkyOvesná kaše jablka, skořice Dr. Oetker
380 mlvoda vroucí
1 KLJedlá soda Dr. Oetker
1 balíčekSkořicový cukr Dr. Oetker
4 ksvejce slepičí
2 ksjablek (oloupaná a nahrubo nastrouhaná)
Na krém
1 balíčekDr. Oetker Puding Karamelový
460 mlmléko polotučné
1 balíčekVanilkový cukr Dr. Oetker
1 balíčekTřtinový cukr karamelový Dr. Oetker
250 gtvaroh odtučněný
Na ozdobení
Topping karamelový Dr. Oetker
Ještě potřebujeme
pánev na lívance
olej na smažení
Picture - Ovesná kaše jablka, skořice Dr. Oetker
Picture - Jedlá soda Dr. Oetker
Picture - Skořicový cukr Dr. Oetker
Picture - Dr. Oetker Puding Karamelový
Picture - Vanilkový cukr Dr. Oetker
Picture - Třtinový cukr karamelový Dr. Oetker
Picture - Topping karamelový Dr. Oetker
1

Na přípravu těsta zalijeme v míse kaše vroucí vodou a necháme asi 10 minut odstát. Přidáme sodu, skořicový cukr, vejce a jablka a vymícháme dohladka. Těsto smažíme na lívancové pánvi potřené olejem a poté necháme lívance zchladnout.

2

Na přípravu krému z pudingového prášku, mléka, vanilkového a třtinového cukru uvaříme hustější puding. Odstavíme a za občasného zamíchání ho necháme vychladnout. Poté do něho metličkou vmícháme tvaroh.

3

Lívanečky namažeme krémem a povrch ozdobíme toppingem.