Flag

Panna Cotta s maceškami (veganská a bezlepková)

4 porce
Jednoduché
120
Veganská panna cotta s maceškami a VEGA Gelem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
VEGA Gel můžeme použít i v kombinaci s klasickou smetanou ke šlehání z kravského mléka.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na dezert
500 mlrostlinná smetana nebo kokosové mléko
1 baleníVEGA Gel Dr. Oetker
35 gmoučkový cukr
1 balíčekTřtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
15 kskvěty macešek nebo jiných jedlých kvítků
Na ozdobení
15 kskvěty macešek nebo jiných jedlých kvítků
1 PLmoučkový cukr
Ještě potřebujeme
4 ksskleněné poháry
Picture - Třtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
1

Na přípravu dezertu nalijeme do kastrůlku smetanu. Přidáme VEGA Gel, cukr a třtinový cukr a zamícháme. Směs přivedeme k varu a asi 1 minutu povaříme. Poté ji postupně rozléváme do skleniček a prokládáme kvítky. Uložíme nejméně na 2 hodiny do chladničky ztuhnout.

2

Před podáváním ozdobíme povrch dezertu zbytkem kvítků, které poprášíme moučkovým cukrem.

Náš tip

  • VEGA Gel můžeme použít i v kombinaci s klasickou smetanou ke šlehání z kravského mléka.