Flag

Tapioca pearls, exotický bubble dezert

4 porce
Jednoduché
70
Připravte si doma bezlepkovou veganskou dobrotu z exotických perel tapioky!
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na přípravu dezertu
1 balíčekTapioca Pearls Dr. Oetker
500 mlkokosové mléko
2 PLrýžový sirup
Ještě potřebujeme
dezertní poháry nebo dózy (menší uzavíratelné)
Dekorace
2 ksmango zralé
sušený kokos (hoblinky)
květy jedlé
Picture - Tapioca Pearls Dr. Oetker
1

Obsah sáčku nasypeme do hrnce, přidáme 500 ml kokosového mléka a 2 PL rýžového sirupu.

2

Směs promícháme a necháme 1 hodinu nabobtnat.

3

Po uplynutí 1 hodiny, směs pozvolna (přibližně 10 minut) za stálého míchání přivedeme do varu a ještě 1 minutu povaříme na mírném ohni.

4

Perly tapioky během vaření zprůhlední a dezert zhoustne.

5

Hotový dezert rozdělíme do misek, ozdobíme ovocem a hoblinkami kokosu.

6

Dezert můžeme skladovat v menších uzavíratelných sklenicích nebo dózách v chladničce, aby si zachoval krémovou konzistenci (max. 3 dny).