COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

(0)
0 0 5
Hodnocení recipe.rating.rated.msg
    (recipe.rating.one)
    (recipe.rating.two)
    (recipe.rating.three)
    (recipe.rating.four)
    (recipe.rating.five)

Chutný bezlaktózový teplý nápoj pro malé i velké mlsouny připravíte rychle a jednoduše i Vy z Pudingu Originál karamelového Dr. Oetker!

4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky

Přísady:

1 balíček Originál Puding karamelový Dr. Oetker
900 ml mandlové mléko
3 PL cukr z kokosových květů
4 PL sirup z kokosových květů

Na ozdobení:

rýžová smetana nebo šlehačka ve spreji
smetanové karamelky bezlaktózové
1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu uvaříme řídký puding s mandlovým mlékem a cukrem z kokosových květů podle návodu na obale. Na dno pohárů nalejeme po 1 PL sirup. Puding rozdělíme do pohárů a necháme mírně vychladnout.

2

Na povrchu ozdobíme rýžovou šlehačkou, nasekanými bonbony a cukrovým zdobením.

Nutriční hodnoty na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 695kJ
166kcal
264kJ
63kcal
Tuky 0g 0g
Sacharidy 0g 0g
Bílkoviny 0g 0g

Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek