COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Chutný bezlaktózový teplý nápoj pro malé i velké mlsouny připravíte rychle a jednoduše i Vy z Pudingu Originál karamelového Dr. Oetker!

4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

Přísady:

1 balíček Dr. Oetker Puding Karamelový
900 ml mandlové mléko
3 PL cukr z kokosových květů
4 PL sirup z kokosových květů

Na ozdobení:

rýžová smetana nebo šlehačka ve spreji
smetanové karamelky bezlaktózové
1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky
1 sklenice dezertní

preparation

příprava

1

Na přípravu uvaříme řídký puding s mandlovým mlékem a cukrem z kokosových květů podle návodu na obale. Na dno pohárů nalejeme po 1 PL sirup. Puding rozdělíme do pohárů a necháme mírně vychladnout.

2

Na povrchu ozdobíme rýžovou šlehačkou, nasekanými bonbony a cukrovým zdobením.

Nutriční hodnoty na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 695 kJ
166 kcal
264 kJ
63 kcal
Tuky 9.47 g 3.61 g
Sacharidy 36.75 g 14.03 g
Bílkoviny 2.57 g 0.98 g