COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Chutný bezlaktózový teplý nápoj pro malé i velké mlsouny připravíte rychle a jednoduše i Vy z Pudingu Originál karamelového Dr. Oetker!

4 porce

snadná příprava 10 minut

Přísady

Přísady

na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky

Přísady:

1 balíček Originál Puding karamelový Dr. Oetker
900 ml mandlové mléko
3 PL cukr z kokosových květů
4 PL sirup z kokosových květů

Na ozdobení:

rýžová smetana nebo šlehačka ve spreji
smetanové karamelky bezlaktózové
1 balení Zdobení pestré Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu uvaříme řídký puding s mandlovým mlékem a cukrem z kokosových květů podle návodu na obale. Na dno pohárů nalejeme po 1 PL sirup. Puding rozdělíme do pohárů a necháme mírně vychladnout.

2

Na povrchu ozdobíme rýžovou šlehačkou, nasekanými bonbony a cukrovým zdobením.

Nutriční hodnoty na recept Karamelové teplé mléko s rýžovou šlehačkou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 695 kJ
166 kcal
264 kJ
63 kcal
Tuky 9.43 g 3.61 g
Sacharidy 36.74 g 14.08 g
Bílkoviny 2.56 g 0.98 g
Výrobky Dr. Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek