COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

Chutný jogurtový dezert s Pudingem Originál s mandlovou příchutí Dr. Oetker si všichni zamilují!

4 porce

snadná příprava 20 minut

Přísady

Přísady

na recept Mandlové trifle s broskvemi a marcipánem

Ještě potřebujeme:

dezertní skleničky
špejle
špejle

Přísady:

1 balení Originál Puding mandlová příchuť Dr. Oetker
500 ml mléko polotučné
2 zarovnaná PL cukr třtinový
240 g kompot broskvový (po odkapání)
200 g jogurt bílý polotučný řecký
2 PL med tekutý
3 PL mandle nakrájené na lupínky
100 g granola oříšková

Na ozdobení:

1 balení Marcipán Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská červená Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská zelená Dr. Oetker
1 balení Barva gelová potravinářská žlutá Dr. Oetker
50 g granola oříšková

preparation

příprava

1

Na přípravu dezertu uvaříme puding s mlékem a třtinovým cukrem podle návodu na obale a necháme zchladnout. Broskvový kompot necháme na sítku důkladně odkapat a poté broskve nakrájíme na malé kousky. V míse smícháme řecký jogurt s medem a mandlovými plátky.

2

Na dno pohárů rozdělíme nakrájené broskve. Dále vrstvíme oříškovou granolu a puding a nakonec zalijeme jogurtovou směsí. Poháry uložíme asi na hodinu do chladničky.

3

Na ozdobu obarvíme marcipán barvami, vytvarujeme z něj různé zvířátka nebo kytičky a napíchneme na špejli. Dezert podáváme posypaný granolou a s ozdobou na špejli.

Výrobky Dr.Oetker použité v receptu:

Pro více informací klikněte na výrobek