Flag

Mini langoše s povidly, mákem a švestkami

6 porcí
Jednoduché
70
Dokonalá sladká tečka vytvořená z Tradičních Langošů Dr. Oetker do podoby nadýchaných vdolků s povidly, mákem a švestkami.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na těsto
1 baleníTradiční langoše Dr. Oetker
330 mlvoda
Na potření a ozdobení
250 gšvestková povidla
1 PLrum
1 balíček100% Mák mletý Dr. Oetker
1 zarovnaná PLmoučkový cukr
300 gšvestky čerstvé vypeckované
Ještě potřebujeme
pánev
olej na smažení
Picture - Tradiční langoše Dr. Oetker
Picture - 100% Mák mletý Dr. Oetker
1

Langoše připravíme s droždím a vodou podle návodu na obale.

2

V misce vymícháme povidla s rumem dohladka. V jiné misce smícháme mák s cukrem.

3

Upečené a vychladlé langoše potřeme povidly. Ozdobíme švestkami a posypeme mákem s cukrem.