Flag

Jahodová bonboniéra

asi 25 kusů
Jednoduché
40
Originální sladká ovocná bonboniéra, která potěší i jednoduchou přípravou.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
500 gjahody čerstvé velké
Na polití a ozdobení
1 balíčekPoleva světlá Dr. Oetker
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
1 balíčekPoleva mléčná Dr. Oetker
Zdobení tmavé Dr. Oetker
Zdobení 4 druhy zlaté/stříbrné Dr. Oetker
Ještě potřebujeme
papír na pečení
Picture - Poleva světlá Dr. Oetker
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Poleva mléčná Dr. Oetker
Picture - Zdobení tmavé Dr. Oetker
Picture - Zdobení 4 druhy zlaté/stříbrné Dr. Oetker
1

Na přípravu bonboniéry jahody omyjeme a osušíme, ale stopky neodstraníme.

2

Polevy rozpustíme podle návodu na obale a jahody v nich namáčíme. Odkládáme je na papír na pečení. Ihned je posypeme zdobením a necháme zatuhnout. Některé jahody přestříkáme barevně odlišnou polevou.