COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Mušle s perličkou

(0)
0 0 5
Hodnocení Děkujeme za hodnocení!
    (Nepovedlo se)
    (Znám lepší)
    (Dobrůtka)
    (Skvělý recept)
    (Fantastické!)

Pavlova dort Dr. Oetker nabízí inspirativní a velmi atraktivní recepty. Křehké sněhové těsto lahodně propojené pikantním malinovým krémem v originálním provedení.

asi 20 kusů

snadná příprava 25 minut

Přísady

Přísady

na recept Mušle s perličkou

Ještě potřebujeme:

elektrický ruční šlehač
plech na pečení
cukrářský sáček s hladkou trubičkou
cukrářský sáček s řezanou trubičkou

Na těsto:

1 balení Pavlova dort Dr. Oetker
150 ml voda

Na slepení a ozdobení:

malinový krém (součást balení)
400 - 500 ml smetana ke šlehání 33%
1 balení Perličky stříbrné Dr. Oetker

preparation

příprava

1

Na přípravu mušlí v míse pečlivě vyšleháme směs s vodou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček s hladkou trubičkou naplníme těstem a na plech vyložený papírem na pečení vytvoříme mušle. Vložíme do předehřáté trouby na 150 °C, teplotu ihned snížíme na 110 °C a sušíme.

Elektrická trouba: 110 °C

Horkovzdušná trouba: 90 °C

Doba sušení: asi 90 minut

2

Troubu vypneme a mušle necháme v uzavřené troubě vychladnout.

3

Na slepení vyšleháme malinový krém se smetanou elektrickým ručním šlehačem podle návodu na obale. Cukrářský sáček s řezanou trubičkou naplníme krémem, se kterým slepíme vždy dvě mušle k sobě a vložíme perličku.

Nutriční hodnoty na recept Mušle s perličkou

na porci / kus na 100 g / ml
Energie 578 kJ
138 kcal
1093 kJ
261 kcal
Tuky 7.29 g 13.76 g
Sacharidy 2.64 g 4.98 g
Bílkoviny 0.53 g 0.99 g