Flag

Ovesná kaše čokoládová s banánem a ořechy

1 porce
Jednoduché
5
Snídaně, která Vás nabije energií. Jak nejlépe zkombinovat Ovesnou kaši čokoládovou Dr.Oetker.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
1 balíčekOvesná kaše čokoláda Dr. Oetker
150 mlvoda horká
1 ksbanán středně velký, nakrájený na kolečka
2 PLmandle , neloupané
2 PLořechy para nahrubo nasekané
Picture - Ovesná kaše čokoláda Dr. Oetker

Obsah sáčku vysypeme do misky, zalijeme 150 ml horké vody a důkladně promícháme. Kaši necháme za občasného promíchání na 3-5 minut odstát.


K oblíbené čokoládové chuti se bude skvěle hodit banán nakrájený na kolečka, mandle a paraořechy. Žhavým typem je dozdobení rozinkami v čokoládě.


Ovesné vločky jsou významným zdrojem beta-glukanů, které přispívají k udržení přirozené hladiny cholesterolu v krvi. Příznivý účinek je možné vidět už při konzumaci 3 g beta-glukanů z ovse denně. Ovesná kaše čokoládová obsahuje 60 % celozrnných ovesných vloček.