Flag

Pekanové pralinky

asi 60 kusů
Jednoduché
40
Čokoládové pralinky s pekanovými ořechy chuťově doladěné Přírodním kakaem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Náš tip
Pralinky vydrží v lednici asi týden.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na hmotu
150 mlsmetana ke šlehání 33%
1 balíčekPoleva tmavá Dr. Oetker
1 balíčekPoleva mléčná Dr. Oetker
50 gmáslo
špetkaperníkové koření
špetkaskořice mletá
50 gořechy pekanové najemno nasekané
1 balíčekTřtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
0,5 balíčkuFinesse citrónová kůra strouhaná Dr. Oetker
Na obalení
50 gPřírodní kakao Dr. Oetker prosáté
Ještě potřebujeme
papírové košíčky na pralinky
Picture - Poleva tmavá Dr. Oetker
Picture - Poleva mléčná Dr. Oetker
Picture - Třtinový cukr mletý vanilkový lusk Dr. Oetker
Picture - Finesse citrónová kůra strouhaná Dr. Oetker
Picture - Přírodní kakao Dr. Oetker prosáté
1

Na přípravu pralinek zahřejeme v kastrůlku smetanu. Odstavíme a necháme v ní za stálého míchání zcela rozpustit polevy a máslo. Přidáme koření, skořici, ořechy, třtinový cukr a kůru a důkladně zamícháme. Uložíme do chladničky asi na 2 hodiny ztuhnout.

2

Poté pomocí dvou kávových lžiček tvoříme pralinky, které obalujeme v kakau. Pralinky vložíme do papírových košíčků a uložíme do podávání do chladničky.

Náš tip

  • Pralinky vydrží v lednici asi týden.