Flag

Rychlá pikantní polévka

4 porce
Jednoduché
65
Výborná pikantní asijská polévka zahuštěná Solamylem Dr. Oetker.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Přísady
100 gkuřecí prsíčka
1 ksčervená chilli paprička
1 PLolej
100 gmrkve
100 gpórek
1 zarovnaných KLchilli mletá
1,2 - 1,5 lkuřecí vývar
100 gtofu
černé houby
sójová omáčka
lrýžový ocet
2 ksvejce slepičí
3 zarovnaných PLSolamyl bez lepku Dr. Oetker
6 PLvoda
Ještě potřebujeme
1 kshrnec větší
Picture - Solamyl bez lepku Dr. Oetker
1

Maso a chilli papričku nakrájíme na malé kousky.  Vložíme do hrnce a na rozpáleném oleji podusíme. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, nakrájený pórek a posypeme mletým chilli. Podlijeme vývarem a asi 20 minut povaříme. Tofu a houby nakrájíme a přidáme do polévky. Dochutíme sójovou omáčkou a rýžovým octem. Vejce rozmícháme a nalijeme do polévky. Nakonec přidáme škrob rozmíchaný ve vodě a ještě asi 10 - 15 minut povaříme.