COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

High Protein Pudding

Potěšení s vysokým obsahem bílkovin

Nový High Protein Pudding Dr. Oetker s vysokým obsahem bílkovin je lákadlem pro každého, kdo má rád lahodný krémový puding s hutnou čokoládou nebo pravou vanilkou Bourbon.

Protein puding je pro milovníky klasického pudingu, kteří dbají na vlastní výživu a upřednostňují puding s vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem tuku a skvělou chutí. Nový dezert od Dr. Oetker je bez přidaného cukru* a dokonale zapadá do konceptu stravy bohaté na bílkoviny, a proto je perfektním doplňkem pro aktivní životní styl.

Výrobky s vysokým obsahem bílkovin

Novinka
High Protein Vanille
Více
novinka
High Protein Schoko
Více

Recepty Schoko

Recepty Vanille

* Kezein je hlavní bílkovina (neboli protein) obsažená v mléku. Tvoří až 80 % všech bílkovin v mléku, to znamená průměrně okolo 2,6 gramů z celkových 3,2 gramů ve 100 ml mléka.

V trávicí soustavě se kazein vstřebává pomalu, proto bývá součástí proteinových nápojů pro výživu sportovců. Ideální je přijímat kazeinovou bílkovinu v období dlouhého odpočinku – před spaním. I proto se kazein řadí mezi tzv. noční proteiny. Po dobu trávení kazeinu vzniká enzymovou hydrolýzou látka kaseinfosfopeptid, která napomáhá vstřebávání vápníku.