COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

High Protein Pudding

Potěšení s vysokým obsahem bílkovin

Nový High Protein Pudding Dr. Oetker s vysokým obsahem bílkovin je lákadlem pro každého, kdo má rád lahodný krémový puding s hutnou čokoládou nebo pravou vanilkou Bourbon.

Protein puding je pro milovníky klasického pudingu, kteří dbají na vlastní výživu a upřednostňují puding s vysokým obsahem bílkovin, nízkým obsahem tuku a skvělou chutí. Nový dezert od Dr. Oetker je bez přidaného cukru a dokonale zapadá do konceptu stravy bohaté na bílkoviny, a proto je perfektním doplňkem pro aktivní životní styl.

Výrobky s vysokým obsahem bílkovin

Novinka
High Protein Vanille
Více
novinka
High Protein Schoko
Více

* Kasein je hlavní bílkovina (neboli protein) obsažená v mléku. Tvoří až 80 % všech bílkovin v mléku, to znamená průměrně okolo 2,6 gramů z celkových 3,2 gramů ve 100 ml mléka.

V trávicí soustavě se kasein vstřebává pomalu, proto bývá součástí proteinových nápojů pro výživu sportovců. Ideální je přijímat kaseinovou bílkovinu v období dlouhého odpočinku – před spaním. I proto se kasein řadí mezi tzv. noční proteiny. Po dobu trávení kaseinu vzniká enzymovou hydrolýzou látka kaseinfosfopeptid, která napomáhá vstřebávání vápníku.

Recepty Schoko

Recepty Vanille