COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Dort-želé červené

...a ovoce zůstane krásně čerstvé!

Dort-želé červené stačí jen smíchat s vodou, 1 minutu povařit a polít ovoce na dortu. To pak zůstane krásně lesklé po dlouhou dobu, prostě jako právě utržené.

Dort-želé červené je ideální pro podtržení barvy a lesku jahod, malin, višní a jiných červených plodů. Můžete však vyzkoušet i zajímavý kontrast červeného želé se žlutým ananasem nebo zeleným kiwi.

Dort-želé je rostlinného původu, je vyrobené na bázi karagenanů z mořských řas.

 

 

Přísady Dort-želé červené

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

.

Nutriční hodnoty Dort-želé červené

100 G HOTOVÉHO VÝROBKU 100 G VÝROBKU
Energie 274kJ
64kcal
272kJ
64kcal
Tuky 0g
0g
Nasycený tuky 0g
0g
Sacharidy 16g
16g
cukr 16g
16g
Bílkoviny 0g
0.1g
Sůl 0g
0g

Více informací o produktu.

Množství: 10g

0 Záložka