COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

COOKIES na webu DR. OETKER

Tento web uloží soubory cookies do Vašeho zařízení, aby umožnil lepší fungování stránek. Více informací zde.

Baking Powder

Dort-želé žluté

...a ovoce zůstane krásně čerstvé!

Dort-želé žluté Dr. Oetker je vhodným zakončením svěžího ovocného dortu. To pak zůstane krásně lesklé po dlouhou dobu, prostě jako právě utržené.

Dort-želé žluté je ideální pro podtržení barvy a lesku žlutého ovoce jako jsou např. meruňky, broskve, nektarinky, ananas nebo banán.

Dort-želé je rostlinného původu, je vyrobené na bázi karagenanů z mořských řas.

Dort-želé žluté stačí jen smíchat s vodou, 1 minutu povařit a polít ovoce na dortu, dezertu nebo na koláči. 

 

 

Alergenní složky

Tento výrobek může obsahovat/obsahuje tyto alergeny (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady č. 1169/2011): pšeničná mouka, ovesné vločky, mléko, vejce, lupinová mouka, skořápkové plody.
Konkrétní alergenní složky jsou zvýrazněny velkými písmeny na obale ve složení.

Více informací o produktu

Množství: 10g