Flag

Kokosový „salám“

asi 18 - 20 kusů
Jednoduché
25
Nepečený salám s datlovou pastou a Vanilkovým luskem Bourbon Dr. Oetker chutná skvěle a neměl by chybět na žádném vánočním stole.
Přísady
Příprava
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image
Suroviny
Ještě potřebujeme
elektrický ruční šlehač
potravinářská fólie

Přísady

Na hmotu
20 govesné vločky jemně mleté
50 gkokos strouhaný
1 ksVanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker
320 gdatle pasta
Na obalení
100 gkokos strouhaný
Picture - Vanilkový lusk Bourbon Dr. Oetker
1

Na přípravu hmoty v míse rozmixujeme vločky pomocí ručního mixéru  najemno. Přidáme kokos, dřeň z lusku a datlovou pastu a ručně vypracujeme dohladka. Z hmoty vytvoříme váleček, který zabalíme do papíru na pečení a následně do potravinářské fólie. Uložíme do chladničky ztuhnout a poté vybalíme a nakrájíme na plátky.