Flag

Plněné proteinové lívance s banánem

asi 4 porce
Jednoduché
40
Co takhle americké lívance k snídani? Lívanečky jsou úžasně načechrané a doplněné lahodným vanilkovým pudingem.
Přísady
Příprava
Náš tip
Místo High Protein Pudding Vanille lze použít také High Protein Pudding Schoko.
Picture -
Picture -
OHODNOŤTE TENTO RECEPT
Jak se tento recept povedl?

Související recepty

Picture - Hero image

Přísady

Na těsto
100 gšpaldová mouka
1 KLKypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
0,5 KLJedlá soda Dr. Oetker
150 gHigh Protein Pudding Vanille Dr. Oetker
1 balíčekVanilínový cukr Dr. Oetker
1 ksvejce slepičí (velikost M)
5 PLmléko polotučné
špetkasůl
Kromě toho
1 ksbanán
borůvky , maliny
2 PLmáslo přepuštěné
asi 250 gHigh Protein Pudding Vanille Dr. Oetker
Picture - Kypřicí prášek do pečiva Dr. Oetker
Picture - Jedlá soda Dr. Oetker
Picture - Vanilínový cukr Dr. Oetker
1

Oloupeme a nakrájíme banán. Borůvky a maliny protřídíme a případně omyjeme.

2

Na přípravu těsta v míse smícháme mouku s jedlou sodou. Přidáme zbývající ingredience a vše mixérem na nejvyšším stupni po dobu asi 2 minut zpracujeme do hladkého těsta.

3

V pánvi rozpustíme lžíci přepuštěného másla. Na každý lívaneček přidáme na pánev jednu polévkovou lžíci těsta a v případě potřeby ho trochu rozprostřeme. Lívance opékáme dozlatova po obou stranách na mírném ohni asi 3 minuty.

4

Lívance podáváme s pudingem a ovocem. Můžeme dozdobit moučkovým cukrem a lístky máty.

Náš tip

  • Místo High Protein Pudding Vanille lze použít také High Protein Pudding Schoko.